Radionice

INTENZIVNE RADIONICE

Radionice mogu trajati 2 ili 3 dana. Namijenjene su djeci i odraslima koji se žele okušati u nečemu novom ili za one sa iskustvom kako bi unaprijedili  svoju vještinu.

Ples na tkanini (svila)

Radionica se sastoji od 3 dijela. Prvi dio se bavi zagrijavanjem tijela, vježbama za balans, snagu i izdržljivost te osnovama tjelesnog i plesnog pokreta. Drugi se dio odvija na tkanini, uči se vještina i razvija se vlastiti umjetnički izraz. Kreće se od jednostavnijih figura prema sve kompleksnijim i zahtijevnijim. Treći i najvažniji dio je istezanje tijela i opuštanje.

Zračne vještine (svila, ring, trapez)

Ova je radionica namijenjena početnicima koji žele isprobati više zračnih vještina.

 

Acro yoga i akrobalans

Acro yoga je zabavna vještina koja kombinira yogu i akrobatiku, a upravo zbog svoje atraktivnosti osvaja široki spektar publike. Pristupačna i ne zahtijeva nikakvo predznanje – samo dobru volju i želju da svoje tijelo podijelite s drugima i ostvarite iskrenu komunikaciju. Ovu disciplinu se može smatrati izvrsnom vježbom za razvoj ravnoteže, pokretljivosti i izdržljivosti tijela.
Akrobalans je akrobatska vještina i cirkuska disciplina gdje dvije ili više osoba izvode  ravnotežne i dinamične figure.

Radionica je namijenjena  svima  koji se žele upoznati s osnovama acro yoge i akrobalansa kao i onima koji žele povećati već stečeno znanje.